توضیحات قالیباف درباره الزامات فنی، اقتصادی و کیفی پروژه افزایش ظرفیت بزرگراههای صدر و نیایش | |
دکتر محمد باقر قالیباف شهردار تهران در جریان آخرین نشست خود با دستاندرکاران پروژه افزایش ظرفیت بزرگراههای صدر و نیایش با اشاره به ممتاز بودن این پروژه، انتظارات خود در مورد زمان بهرهبرداری و الزامات فنی، اقتصادی و کیفی را بیان کرد. | |
به گزارش "تهران سما" ، شهردار تهران با بیان این مطلب که ساخت تونل توحید تجربهای ارزنده برای مدیران شهری و جامعه مهندسی کشور بود، گفت : امروز با توجه به تجربه بهدست آمده از ساخت تونل توحید، شهروندان از ما انتظار دارند پروژه ساخت تونل نیایش را با سرعت بیشتر و البته حفظ دقت و کیفیت مطلوب دنبال کنیم. البته پروژه افزایش ظرفیت بزرگراههای صدر و نیایش به لحاظ حجم عملیات و متراژ به مراتب بزرگتر و سنگینتر از پروژه تونل توحید است و روشهای مهندسی نوین در ساخت آن اعمال خواهد شد اما با این حال ما باید از تجاربی که در طول 32 ماه ساخت تونل توحید به دست آوردیم، در مورد پروژه احداث تونل نیایش استفاده کنیم. قالیباف با تأکید بر اینکه به هیچ وجه تأخیر در زمان بهرهبرداری از این پروژه پذیرفته نیست ، در توضیح انتظارات خود گفت : تونل نیایش و بزرگراه طبقاتی صدر ضمن بهرهمندی ازکیفیت مطلوب و سرعت قابل قبول در ساخت، باید به لحاظ قیمت تمام شده نیز یک پروژه نمونه و قابل استناد باشد . علاوه بر تمام این موارد، باید به مسأله زیبایی ظاهری آن نیز توجه داشت. وقتی ما در یک محیط شهری کار عمرانی میکنیم، باید به ملاحظات مربوط به فضای پیرامونی پروژه هم دقت کنیم و شایسته است در عین ساخت سازههای عمرانی، با طراحیهای چشمنواز و نوین به زیباییهای شهرمان اضافه کنیم. بنابراین انتظار دارم در این رابطه نیز حساسیتهای لازم به کاررفته و به مبحث زیبایی شناسی طرحهای عمرانی نیز توجه شود. کلنگ آغاز به کار رسمی پروژه افزایش ظرفیت بزرگراه صدر و تونل نیایش هفته اول اردیبهشت ماه امسال بر زمین خواهد خورد و طبق برنامه زمانبندی ارائه شده قرار است تا پایان سال 1391 این طرح به بهرهبرداری برسد. تونل نیایش با 6/7 کیلومتر طول حدود 2 برابر تونل توحید بوده و طبقاتیکردن بزرگراه صدر نیز یک پروژه بدیع در کارهای فنی و مهندسی کشور به حساب میآید که با تکنولوژی روز دنیا و استفاده از قطعات پیشساخته احداث خواهد شد. |
اختصاصی مرد عمل: عزم استوار مرد روزهای خون و ایثار بر بستن کمربند جهاد
مردمان نیک سرشت ایران اسلامی امسال کلید واژه ی مقدس جهاد را با درایت مقام معظم رهبری در کنار شاه بیت غزل زندگی، یعنی اقتصاد مشاهده می کنند و بر تابلوی نصب العین مدیریت کلان کشور در سال ۱۳۹۰، شعار با محتوای “جهاد اقتصادی ” را. دراین راستا همه ما و همه ی آنهایی که توفیق تصدی مسئولیت خدمت گزاری در این کشور ولایی را کسب کرده اند، باید با اهتمام تر از گذشته به خدمت بیاندیشند. خدمتی که درونمایه ی جهادی و برکات اقتصادی دارد.
در این میان از همه انتظار است و همه حتی بیش از ده میلیون شهروند ساکن در پایتخت ایران اسلامی چشم براهند تا به این تعهد به عنوان داعیه ی “مرد عمل” که فعلا در قواره ی شهردار عملگرای پایتخت نمود پیدا کرده نمره بدهند. آنها خوب به یاد دارند که چگونه در روز درختکاری و پس از آن نیز در مراسم کلید زدن بزرگترین بوستان شهری کشور در جنوبی ترین منطقه ی تهران بر ویرانه های یک پادگان نظامی، شهردار تهران در حضور مقام عظمای ولایت از اهتمامی مثال زدنی سخن راند و متعهد شد که چشمان پایتخت نشینان را در کمتر از چهار ماه منور به سرسبزی و نشاط یک بستان نماید. براستی که این تعهد و سخن در جای خود و در حضور رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی نشان از یک عظم جهادی داشت و نشان داد که دکتر تمام قد ایستاده و نمی خواهد که فرسایشی بودن طرحها در تهران بر هزینه ی تمام شده ی آن بیافزاید. اینگونه است که مرد روزهای دشوار خون و ایثار پیش از سال ۹۰ و جاری شدن شعار ” جهاد اقتصادی ” بر لبان مقام معظم رهبری، کمربند جهاد را برای عبور از میدانهای اقتصادی و تحقق تمام معیارهای صرفه و بهره وری بسته بود.
او و تمام اندیشه های عمل گرا می توانند از هزینه های فرسایش با پای کار بودن و مدیریت قوی بکاهند اگر بخواهند. این خود یک حرکت است اگر با قصد قربت صورت گیرد، همان جهادی است که منشق از کلام رهبری است و همان مزدی را دارد که در دفع معضل اجنبی و مهاجم یک رزمنده جانفشانی می نماید.